Najaars TOP toertocht 2017 Langweer

Dag Landrotten, dekzwabbers en ander gespuis,

De Najaarstoertocht  TOP-klasse gaat altijd door (ook als er weinig aanmeldingen zijn). De data 15, 16 en 17 en september te Langweer. Als basiskamp de minicamping Friesland. Hendrik Dijkstralaan 26, 8525 GM te Langweer.  De camping ligt aan het water waar we een aantal ligplaatsen mogen gebruiken van de Watersportvereniging Langweer (KWVL).

Website www.minicamping-friesland.nl

Vrijdag de 15e starten we op de camping rond 18.00 uur en laten evt. direct via een openbare trailerhelling de boten te water.

Zaterdag maken we een flinke slag op het water zodat we ’s avonds de vertrouwde BBQ met toebehoren tot ons kunnen nemen.

Zondag is er een herkansing mogelijk voor wat zaterdag niet lukte. Sluiting rond 14.00 uur.

Ontbijt en andere versnaperingen moet je natuurlijk zelf meenemen. Kampeerkosten zijn voor eigen rekening. De BBQ op zaterdagavond reken ik persoonlijk met je af. De kosten voor havenfaciliteiten e.d. zijn er nu niet zodat we de toertocht-spaarpot van de TOP-klasse voor andere zaken kunnen aanspreken.

Aanmelden voor de toertocht is niet noodzakelijk maar wel zo prettig……  06-39110771 of rein.van.dijk@planet.nl of toerzeilen@top-klasse.nl

In de toertocht hopen we ook deelnemers uit de Bergumermeerclub en/of Oud Zeilend Hout te treffen.

Hartelijke groet, Toerrrrrcommissaris Rein van Dijk

Gepubliceerd door Rein van Dijk

via de TOP-klasse de liefde voor het 'zeilen' ontdekt ...

Laat een reactie achter