Sneekweek 2018 & aanmelden vlootschouw

[metaslider id=”1078″]

Beste zeilers,

De Sneekweek 2018 komt er weer aan en de inschrijvingen zijn geopend.

Inschrijven kan via deze link: https://www.sneekweek.nl/inschrijven?steID=8&catID=2840

Aankondiging en notice of race: https://www.sneekweek.nl/zeilers/aankondiging-(notice-of-race)?steID=8&catID=5685

Deelnemers: https://www.sneekweek.nl/zeilers/deelnemers-(competitors)?steID=8&catID=5709&code=56

Het startrooster zal hier worden gepubliceerd: https://www.sneekweek.nl/zeilers/startrooster-(schedule)?steID=8&catID=5687

 

Oproep: wie wil er meedoen aan de vlootschouw? Zie onderstaqnde mail en bijgevoegde bestanden (onderaan).

Beste Klassen-vertegenwoordig(st)ers, 

Over ruim 4 weken is het al zover, dan staan we aan de start van de 83ste SNEEKWEEK. Natuurlijk wordt ook dit jaar de Sneekweek afgetrapt met de traditionele vlootschouw! Deze zal dit jaar extra feestelijk zijn door de samenwerking met opening van de European Sports For All Games (ESFAG). 

Tijdens de vlootschouw willen we graag alle klassen die mee varen tijdens de Sneekweek zich laten presenteren. De verwachting uitsprekend dat jullie klasse mee zal varen, willen we jullie vragen ons hulp te bieden bij het vinden van een boot + bemanning om deel te nemen aan de Vlootschouw. Met deelname doen jullie duizenden toeschouwers zeer veel plezier. Bovendien is dit een goede gelegenheid om jouw klasse onder de aandacht te brengen van de vele belangstellenden. Als herinnering ontvangt de (complete) bemanning het Vlootschouw T-shirt. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn voor 17 juli 2018 (2,5 week voor de Vlootschouw)onderstaand formulier door de deelnemer in te laten vullen en terug te sturen?  Dan regel ik verder alles met de deelnemer!

 

LET OP: Jubileert de klasse dit jaar? Dan geven we de mogelijkheid tot een extra promotie! Er mogen 5 boten van deze klassen mee varen in de vlootschouw.

We rekenen op jullie enthousiaste medewerking om de opening van deze Sneekweek ook succesvol te maken!  Bij voorbaat dank voor jullie inzet.  Voor meer informatie of vragen kunnen jullie uiteraard contact met me opnemen. 

 

Met vriendelijke groet,

Marieke Guichard

Vlootschouwcommissie / KWS sectie wedstrijdzeilen

NoR_sneekweek 2018

Aankondiging_Sneekweek 2018

 

Doe mee met de conversatie

1 reactie

 1. Hallo Anton,

  Beste leden,

  Een dringende oproep voor eenieder die mee wil doen aan de vlootschouw. Het zou zonde zijn als er geen TOP in de optocht meevaart! Ik hoor het graag als er een aanmelding is!

  Met vriendelijke groet,

  Marieke Guichard
  vlootschouwcommissie / KWS sectie wedstrijdzeilen

Laat een reactie achter