Bericht van het Watersportverbond

https://mailchi.mp/8df87b4c3629/herinnering-alv-watersportverbond-2195881?e=49febb7ecc

Ook 18+ mag weer trainen! Dat doen we zo:Varen, alleen of met familie, was al toegestaan. Nu mag er ook meer in georganiseerd verband. Vanaf 11 mei mag iedereen ouder dan 18 jaar weer buiten trainen. Wel op 1,5 meter afstand van elkaar. Jeugd tot en met 18 jaar mochten al sinds 29 april georganiseerd en onder begeleiding samen sporten. Via deze nieuwsbrief sturen wij je een gerichte vertaling van het protocol verantwoord sporten naar de watersport. Deze vertaling heeft betrekking op de disciplines zeilen, kanovaren, suppen, windsurfen en kitesurfen. Verenigingen kunnen hier direct mee aan de slag. Dit document past binnen de kaders van het kabinetsbeleid en de richtlijnen van het RIVM.

Het Watersportverbond blijft zich inzetten om onduidelijkheden voor haar leden weg te nemen en de mogelijkheden voor verdere verruiming actief voor te leggen. Ook daarover lees je meer in deze nieuwsbrief.

In ons kennisdossier coronavirus en watersport vind je naast het Protocol Verantwoord Watersport ook een lijst met veelgestelde vragen, een toolkit met communicatiemiddelen en diverse uitingen die u in de communicatie naar leden, ouders van jeugdleden, bezoekers, trainers en andere belanghebbenden kan sturen. Het dossier wordt op elk vlak voortdurend aangevuld. Klik hier voor alle informatie over het protocol Verantwoord WatersportenKlik hier voor de toolkit met communicatiemiddelen en diverse uitingenWatersportverbond ziet mogelijkheden voor verdere verruiming en gaat daarvoor!
Het Watersportverbond is blij met de verdere versoepeling voor iedereen en zet tegelijkertijd in op verdere verruiming voor de watersport in lijn met de routekaart van de regering. Het gaat daarbij over het gebruik van bruggen, sluizen, verenigingshoreca en sanitaire voorzieningen. Daarnaast werkt de bond ook uit hoe meermans- en wedstrijdvaren mogelijk kan zijn. Het Watersportverbond heeft voor deze kwesties direct aandacht gevraagd bij het ministerie van VWS en de diverse instanties, met direct het nodige resultaat. Lees verder >>Vergaderstukken ALV 18 mei staan online!
In eerdere berichtgeving kondigden wij al aan dat er vandaag aanvullende vergaderstukken beschikbaar zouden komen. Via deze link kom je direct uit bij alle informatie over de ALV van maandag 18 mei a.s. Aan- of afmelden kan hier ook. Vandaag zijn de vergaderstukken aangevuld voor de agendapunten 8 (vacatures bestuur) en 11 (jaarplan en begroting 2020 (inclusief meerjarig financieel beeld in scenario’s)).Online vragenuur: donderdag 14 mei
Een ALV in deze vorm (online) is voor ons allemaal nieuw. Wij willen je zo goed mogelijk de gelegenheid geven om vragen te stellen. Mocht je daaraan behoefte hebben dan kun je deelnemen aan een online vragenuur op donderdag 14 mei. Van 19.30 tot 20.15 uur kun je vragen stellen over de Koers 2020 en verder. Van 20.15 uur tot 21.00 uur zijn financiële vragen aan de orde. Deze bijeenkomst organiseren wij met behulp van Zoom. Klik hier om je aan te melden.

Laat een reactie achter