Kleintje Schiltmeer

WE GAAN WEER ZEILEN MET DE TOP-KLASSE!

Op 15 en 16 augustus organiseert Zeilvereniging Schildmeer (vroeger ZVOSS) het “Kleintje Schild” : alle lol en zeilplezier van de Schildweken van vroeger in 1 weekend gestopt (zodat het geen extra vakantiedagen kost). We zeilen ook met de TOPs weer mee en proberen er een reünie van te maken, met in acht neming van alle Corona-adviezen en maatregelen.

De karaooke in Boei 12 zal wel niet doorgaan, maar daar zal niet iedereen rouwig om zijn, en op het water bij de boeienrondingen moeten we nu dus echt voldoende afstand houden. Natuurlijk wordt het ouderwets prachtig Schildweek-weer en dan kunnen we veel buiten zijn en gaan we met een aantal mensen kamperen bij De Otter op het achterste veld, vanaf vrijdag 14 zetten we tenten op.  Er zijn op 27 juli al 2 tops ingeschreven, we hebben toezeggingen van zeker nog 2 deelnemers en belangstelling vanuit Delft, Leiden en Warnsveld om ook te komen kamperen en in een leentop mee te zeilen.

Opgeven kan op de site van Zeilverenigingschildmeer.nl en als je geen licentie hebt of andere vragen dan graag even bellen met Guus van der Bles op 06 5235 6255.

Het lijkt ons heel leuk om weer eens ouderwets lekker te zeilen op het prachtigste TOP-zeilmeer dat er is: KOM OOK MEEDOEN!

Als het weekend van 15 en 16 augustus nou net niet past, kom dan op 3 en 4 oktober meedoen met de ‘Schildmeer Regatta’ waarvoor al een paar Tops hebben toegezegd.

Iedereen een fijne zomer en tot ziens op het Schildmeer!

Gepubliceerd door Hanley115

Secretaris/Penningmeester

Laat een reactie achter